Om Karin

Genom att leva enligt ayurveda har min livskvalitet förbättrats och jag förstår mig själv, mina signaler och behov bättre.

Kontakta Karin

Om Karin

Sedan våren 2015 praktiserar jag Ashtanga-yoga, som är en dynamisk, flödande yogaform. Under sommaren 2018 deltog jag i en 100-timmars fördjupningskurs på usyoga, med Dylan Bernstein. Då kom jag i kontakt med ayurveda för första gången. Men jag ville veta mer och började söka efter utbildning för att lära mig mer.

Sommaren 2019 började jag en två-årig utbildning till ayurvedisk hälsovägledare, på School of Ancient Wisdom utanför Gränna. Den 31 januari 2021 fick jag diplom. I utbildningen ingick praktikuppgifter såväl teoretiska som praktiska.

Under tiden har jag också gått kurser i marmabehandling, abhyanga och shiroabhyanga. Eftersom eteriska oljor används i behandlingarna har jag även gått kurs i aromaterapi.

Kunskapen om ayurveda har gett mig helt nya insikter om vem jag är, om mina styrkor och svagheter och varför, samt hur jag förebygger obalanser. Genom att leva enligt ayurveda har min livskvalitet förbättrats och jag förstår mig själv, mina signaler och behov bättre.

Jag upplever ayurveda som en behaglig och tillåtande lära eftersom den är anpassad efter vad som är bra för och passar just mig, just nu idag. Jag tror och hoppas att du vid ett besök hos mig kommer uppleva detsamma!

Karin